Bérgyártás

Cégünk saját termékei gyártása mellett üzleti partnerei számára vállalja termékek előállítását, termékek elsődleges- és másodlagos csomagolását, valamint gyógyszerkészítmények egyedi azonosítóval és biztonsági elemekkel történő ellátását.

A Parma Produkt Kft. bérmunka partnerei igényei szerint vállalni tudja tabletták, kenőcsök, kúpok és oldatok előállítását. Cégünk rendelkezik a megfelelő engedélyekkel teák, étrend-kiegészítők, kozmetikumok és egyes orvostechnikai eszközök gyártására.

2019 februárja óta alkalmazzuk a gyógyszerek jelölése során a jogszabályban előírt biztonsági elemeket. Külső partnerek megrendelésére is tudjuk vállalni ezt a tevékenységet.

Középüzemi gyártási körülményeink és gépsoraink, valamint tapasztalt szakember gárdánk lehetővé teszi, hogy rugalmasan és rövid határidővel teljesítsük a különböző vevői megrendeléseket.

 • A Parma Produkt Kft elegendő erőforrással rendelkezik a különböző típusú gyártási – és csomagolási igények kiszolgálására az alábbi típusú termékek tekintetében:
  • i. humán gyógyszerek
  • ii.étrend-kiegészítők
  • iii. kozmetikumok
 • Bérgyártási együttműködés keretében különböző típusú szolgáltatásokat biztosítunk:
  • i. Az alapvető szolgáltatási feltételek, úgymint a tisztatéri gyártási környezet, megfelelő teljesítményű gépsorok és képzett szakembergárda biztosítása.
  • ii. Az i pontban felsorolt szolgáltatáson felül néhány szükséges segédanyag (pl. etanol, tisztított víz) biztosítása saját raktárkészletről.
  • iii. Teljeskörű bérgyártás megszervezése, mely magában foglalja az i pontban felsorolt szolgáltatásokat, valamint az összes felhasznált alap- és csomagolóanyag beszerzését és raktározását.
 • A Parma Produkt Kft. szolgáltatási tevékenységként vállalja FMD köteles gyártási tételek szerializációjára vonatkozó megbízások teljesítését, akár parallel import tevékenység keretében vásárolt, akár gyártott termékek vonatkozásában is. A szolgáltatás teljeskörű (Level 1-4 szerializáció). Magában foglalja a megfelelő véletlenszerűen generált kódkészlet biztosítását, 2D kódok nyomtatását, a kódok visszaellenőrzését, biztonsági címke elhelyezését a külső csomagoláson, valamint a címkézés visszaellenőrzését, az adatok tárolását és az adatok feltöltését az EU Hub-ra.