Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Globális vállalatként elköteleztük magunkat amellett, hogy betartjuk az adatvédelmi előírásokat, amelyek minden olyan országban érvényesek, ahol működünk. Mivel a Fagron székhelye az EU-ban található, a legfrissebb EU-szabályozás szolgál erre precedensként. Az Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően ez az Adatvédelmi Nyilatkozat mércét állít fel csoportjaink számára, bár az EU-n kívül a helyi adatvédelmi törvények vonatkoznak rá. A helyi adatvédelmi nyilatkozatokat az országos lokális webhelyeken találják.

A Fagron tevékenységének meghatározása elsősorban business-to-business. A gyógyszeripar különböző vásárlói csoportjait szolgáljuk ki, beleértve a felírókat, gyógyszertárakat, kórházakat és klinikákat. A személyes adatok kezelése ezért csak üzleti folyamataink támogatását szolgálja, és nem képezi tevékenységünk középpontját.

A Fagron az alábbi személyek vagy érintettek személyes adatait kezeli:
Ügyfelek;
Szállítók;
Betegek;
Weboldal és webáruház felhasználói;
Weboldal látogatói;
Látogatók;

Az alkalmazottak és az esetleges új munkatársi jelöltek nem tartoznak a jelen Adatvédelmi nyilatkozat hatálya alá.

A betegek az érintettek különleges kategóriáját képezik a Fagron számára az egészségügyi információk nagy érzékenysége miatt. Ügyfeleinktől egyedi páciensek személyes adatait kapjuk személyre szabott gyógyszerkészítéshez. Ezekben az esetekben a Fagronnak helyesen kell azonosítania a pácienst a betegek egészségének védelme érdekében. Összetett, egyénre szabott gyógyszerkészítőként a mi felelősségünk egyértelművé tenni, hogy az elkészített gyógyszer összhangban van a beteg szükségleteivel és a felírt recepttel, figyelembe véve a speciális egészségügyi feltételeket.

További részletek az alábbi Adatvédelmi nyilatkozatunkban találhatók. A jelen nyilatkozattal vagy a személyes adatok Fagron általi feldolgozásával kapcsolatos további információkkal és/vagy kérdéseivel forduljon az Adatvédelmi Irodához.