A Parma Produkt Kft., mint a Phoenix csoport tagja magáévá tette és követi a Phoenix csoport Compliance alapelveit.

COMPLIANCE

Compliance a PHOENIX-nél

A „compliance“ fogalma olyan szabályokat és irányelveket foglal magában, amelyek alapján a vállalat és munkatársai elkötelezik magukat a fennálló keretfeltételek és jogszabályok betartására. A compliance esetében a hangsúlyt a tisztességes verseny lehetővé tétele és fenntartása, valamint a korrupció elkerülése és megelőzése jelenti.

Jövőképünk, hogy a legjobb integrált egészségügyi szolgáltató vállalat legyünk.

A compliance támogatja a szabályoknak megfelelő üzleti tevékenységet

A szabályok betartása a PHOENIX Pharma Zrt. vállalati kultúrájának alapvető elemét képezi. A felelősségteljes és megfelelő magatartás fontos számunkra, mind vállalati sikereink eléréséért, mind vásárlóinkkal, üzleti partnereinkkel és más érdekeltekkel való kapcsolattartásunk során is. Nagyon fontos számunkra az eddig megszerzett hitelesség, jó hírnév és az üzleti etika, ami munkavállalóink sokéves kemény munkájának az eredménye. Ez az egyik legfontosabb értékünk, amely komoly stratégiai előnyt biztosít számunkra. A PHOENIX Pharma Zrt. nagymértékben hozzájárul az egészségügyi ellátáshoz, miközben teljes mértékben élvezi üzleti partnerei bizalmát. Ezért kulcsfontosságú minden egyes munkavállalónk személyes hozzáállása és a vállalat vezetési stílusa.

A PHOENIX Pharma Zrt. betartja a hatályos törvényeket, beleértve az alkalmazandó munkajogi törvényeket és szabályozást. A PHOENIX védi az emberi jogokat, tiszteletben tartja a szabad véleménynyilvánítással, az információra való joggal, a médiák függetlenségével, továbbá a magánélet védelmével kapcsolatos alapelveket.

A PHOENIX Pharma Zrt.-nél a compliance-t három tartalmi pillér alkotja:

Bejelentő rendszer

A PHOENIX létrehozott egy webalapú bejelentő rendszert, ami lehetőséget biztosít Önnek, hogy névtelenül kérdést tegyen fel, a compliance szabályok megsértésével kapcsolatos gyanút vagy konkrét eseményt jelentsen be függetlenül attól, hogy Ön a PHOENIX munkatársa vagy kívülálló. A rendszert egy külső szolgáltató üzemelteti, ezáltal a bejelentő beazonosítása nem lehetséges, kivéve, ha Ön ezt kifejezetten kéri.

A bejelentő rendszer a következő linken érhető el: https://phoenixgroup.integrityplatform.org/

Kapcsolattartó: dr. Rózsa Anett
compliance menedzser
compliance(at)phoenix.hu
PHOENIX Pharma Zrt.

Copyright © PHOENIX Pharmahandel GmbH & Co KG

PHOENIX Pharma Zrt.
2151 Fót, Keleti M. u. 19.
Cégjegyzékszám: 13-10-040476;
Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Sitemap
Impresszum
Adatvédelem
25 years 1994-2019