A Parma Produkt Kft., mint a Phoenix csoport tagja magáévá tette és követi a Phoenix csoport társadalmi felelősségvállalásának alapelveit.

Társadalmi felelősségvállalás

A PHOENIX Társadalmi Felelősségvállalása

A Társadalmi Felelősségvállalás vállalati filozófiánk központi eleme. Ez azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk a társadalomért és a minket körülvevő környezetért, munkavállalóinkért és az értékteremtő növekedésért. Csak így tudjuk biztosítani partnereink számára a minőséget és a biztonságot, továbbá a vállalatunk fenntartható működését.

Felelősségvállalásunk az alábbi területeket öleli fel:

Minőségpolitika

A PHOENIX Pharma Zrt. minőségi célkitűzése, hogy tevékenysége során minden munkatársa - a saját területén - munkáját pontosan, gyorsan, megbízhatóan, a partnerek elégedettségét biztosítva és a hatósági előírásoknak megfelelve, végeredményben a betegek érdekében végezze. Évtizedes tapasztalatainak felhasználásával vállalatunk arra törekszik, hogy magas színvonalú, kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal legyen jelen a gyógyszerpiacon és ez által folyamatosan biztosítsa és növelje ismertségét és elismertségét.

Társaságunk az ISO 9001 nemzetközi szabványnak és a „Helyes forgalmazási gyakorlat” (GDP), valamint a „Helyes gyártási gyakorlat” (GMP) irányelveinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet. A minőségirányítási rendszerekkel magas szintű gyógyszerbiztonságra törekszünk.

Környezetirányítási politika

A PHOENIX Pharma Zrt. mint a gyógyszer-kereskedelem egyik jelentős szereplője elismeri a környezet- és természetvédelem fontosságát és szükségszerűségét. Tudatában vagyunk a környezettel szembeni felelősségünknek, ezért kötelezettséget vállalunk a környezeti elemek ésszerű igénybevételére, a környezet megóvására valamint a környezeti állapot folyamatos javítására, elkerülve ezáltal az indokolatlan környezetterhelést. Az elkötelezettségünk a természeti értékek megóvását, tevékenységünkhöz kapcsolódó környezeti kockázatok teljes felügyeletét jelenti.

Környezeti teljesítményünk folyamatos javítására ISO 14001 Környezetközpontú Irányítási Rendszert működtetünk.

Fenntarthatósági jelentések:

A 2014/15-ös üzleti évtől kezdve évente hozzuk nyilvánosságra fenntarthatósági jelentésünket, melyben ismertetjük társadalmi felelősségvállalásunk alapjait, a fejlesztéseket valamint intézkedéseink eredményeit.

Az aktuális jelentés a 2018/19-es üzleti évre vonatkozik. A jelentésben a Global Reporting Initiative által kidolgozott Fenntarthatósági Jelentéskészítési irányelvekhez (GRI: Core option) igazodunk. A jelentés a PHOENIX csoporthoz tartozó társaságok és azok leányvállalatainak fontos mutatószámait tartalmazza. Ahol lehetséges, a mutatókat az előző évvel vagy évekkel történő összehasonlításban ábrázoljuk.

PHOENIX Group - CSR jelentés

Kapcsolattartó: Földes-Varga Gabriella
Kommunikációs menedzser
csr(at)phoenix.hu
PHOENIX Pharma Zrt.

Copyright © PHOENIX Pharmahandel GmbH & Co KG

PHOENIX Pharma Zrt.
2151 Fót, Keleti M. u. 19.
Cégjegyzékszám: 13-10-040476;
Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Sitemap
Impresszum
Adatvédelem
25 years 1994-2019