Minőségbiztosítás Minőségbiztosítás Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás

Tevékenységünk középpontjában a betegek egészsége áll. Munkánk során mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyártás és a szolgáltatás minősége folyamatosan megfeleljen az elvárt követelményeknek, igényeknek valamint a hatályos jogszabályoknak.

Munkatársaink minőség iránti elkötelezettségét megfelelő szakmai képzettségük, tapasztalatuk és a minőség javításában vállalt tudatos szerepük hitelesíti.

A működés kockázatainak feltárásával és kezelésével minőségirányítási rendszerünk folyamatosan biztosítja a minőséget hátrányosan befolyásoló tényezők, valamint a problémamegoldási lehetőségek feltárását. Ezek ismerete segíti elő a minőség javítására és a folyamatos fejlesztésére irányuló tevékenységünket.

Az általunk gyártott és csomagolt gyógyszer-és gyógyhatású készítmények, gyógyszeralapanyagok, gyógyteák, étrend-kiegészítők, kozmetikumok állandó, megfelelő minőségének biztosítására, betegek, fogyasztók megelégedettségének növelésére és a folyamatos fejlesztési célok elérése érdekében a Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek és az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek, valamint a kiépített Pharmacovigilancia rendszer előírásainak megfelelő, hatékony minőségirányítási rendszert működtetünk.

Az Analitikai laboratóriumunk a GMP követelményeknek megfelelően gyógyszerkészítmények és gyógyszeralapanyagok gyártási tételeinek minőségellenőrzését végzi.